Eikenhouten bijgebouwen

Eikenhouten bijgebouwen zijn het stokpaardje van Valkeners BVBA. De gebroeders zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van eiken bijgebouwen. Eik is de koning onder de houtsoorten: eik is mooi, duurzaam en van hoge kwaliteit.

Als ervaren schrijnwerkers maakt het team van Valkeners BVBA alle soorten bijgebouwen op traditionele wijze. De constructie van het eikenhouten skelet wordt gemaakt aan de hand van de originele pen-gat verbindingen. De gebogen schoren zorgen voor een eeuwenoude stevigheid. Het eikenhouten skelet wordt in het atelier in elkaar gestoken. Zo zijn er op de werf geen verrassingen. Een professionele opbouw van het geheel, zonder af te wijken van de Engelse stijl, levert een exclusief en kwalitatief product.

Door deze originele manier van werken wekken de bijgebouwen van de gebroeders Valkeners de indruk dat ze er reeds altijd gestaan hebben. Het eikenhouten skelet met zijn zilvergrijze verkleuring is hier mede voor verantwoordelijk.

De gebroeders Valkeners komen ter plaatse, bekijken de mogelijkheden en ontwerpen vervolgens uw bijgebouw volgens uw wensen. Doordat Valkeners BVBA de eikenhouten bijgebouwen in eigen beheer verkoopt, produceert en plaatst, kunnen zij een kwaliteitsproduct aanbieden aan een aantrekkelijke prijs.

Ontdek de prachtige eikenhouten bijgebouwen die zij maken volgens de Engelse cottagestijl:

  • Carports
  • Poolhuizen
  • Tuinhuizen
  • Schuren
  • Stallingen
  • Overdekte terrassen

Bekijk alvast de foto’s van enkele realisaties